2010. június 30., szerda

mikroPiknik kiállítás a Széchenyi téren!


mától (majdnem) egy hétig, azaz e hét vasárnapig látható a mikroPiknikes anyagokból összeállított kiállítás Esztergomban, a Széchenyi téren, a volt drogéria helyén.

kiállítók:

a kassai Márai Sándor Gimnázium művészeti tagozatának diákjai, név szerint:

Szunyog Júlia
Bocsárszki Zsolt
Pribék Gábor
Gornyitzki Adrienn
Dudás Bálint
Fecsó Szilárd
Tóth József

Baranyovics Borisz

Lajosbá

MEGIN1

Phelwidek fotókiállítás

Szabó Máté


ezenkívül filmvetítések (részletes program folyamatosan frissítve), ücsörgés, dumákolás, világmegváltás és egyebek... csak a szokásos :)

a kiállítás - talán mondani sem kell - ingyenes!

a nyitvatartás nagyjából úgy néz ki, h. minden nap kb du 4- 5- től este 10 -ig ott vagyunk, hétvégén pedig már kora délutántól. az időpontok azért ilyen sacc/kb jellegűek és rugalmasak, mert mindent önkéntes alapon oldunk meg, aki épp ráér, jön múzeumőr néniset/bácsisat játszani, még lehet jelentkezni!!!

régi, nem titkolt tervünk válik ezzel valóra, hogy a Piknik keretein belül létrejövő dolgokat kicsit a város egyéb tereibe is behatolva, mások számára is láthatóvá, tapasztalhatóvá tegyük... örüljetek velünk együtt ennek a lehetőségnek és gyertek el! :)

kövessétek az eseményt facebookon is! vannak képek is.- ilyen nagy volt az ügyködés tegnap este, aztán felraktunk mindent ügyesen, köszi annak, aki segített -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése