2011. július 2., szombat

megnyitó



na hát ez is megvolt.
tegnap megnyílt minden. mi is.

a művésztelep megnyitó ünnepsége tulajdonképpen már délután elkezdődött DJ Nyírbátor, alias Putibácsi és hajvágógépének dícséretes tevékenységének köszönhetően.






 

kitártuk szívünk - lelkünk, még verset is írtunk a jeles esemény alkalmából a fodrászkodás alatt, mi, a piknikusok, mint egy nagy család, hogy dokumentáljuk szektává válásunk ünnepélyes és megható pillanatait.
közben hallgatunk Hairt meg Devil's Haircutot meg mindenféle hangulatfokozót.


ez volt az. címe nincs.


Fecskefészek körte és jégkása ellenérzése megnyugtat a csalánosban mikor a kormányfő köpönyegben időben és térben televiziónál bogár a katica pálmafa a békegalambon mert papírkétszázas botrány a völgyben cicakötő krízis sehonnani papsajt piknik muszkátnusz árnyékában kívánatos bálna paprika.

az utolsó szó jogán Zoli paprikázott oda, de meg is érdemelte, mert élő egyenes valóságshowban, amit jobb helyeken megnyitónak hívnak, hagyta letolni 10 év fáradságos munkájával elért haját. eszméletlen, hogy egyesek mire nem képesek a funjoyért!








volt közben fodrászizmok lazítása, buborékeső, közönségbuzdítás, meg mindenféle.


aztán pedig részesei lehettünk egy emlékezetes, felejthetetlen és hihetetlen Kata-valami koncertnek is - ezúton is köszönet érte!
kéne nekünk egy kis csirke!


aztán pedig Fullkolor, DJ Funjoy és csatlósai, illetve a kaosillator főszereplésével fejeződött be az este.
és ez még csak a kezdet!
gyertek ma is, jön Gazsi meg Lolmax, lesz hipi-hopi meg mindenféle jóság!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése