2011. július 28., csütörtök

putty

halihó,
itt vagyunk ismét!
megint elég sok minden történt...
pénteken fergeteges esténk volt, Jóvilágvan koncerttel, Trafikkal, helyi érdekű DJ-kkel és rengesok piknikelni vágyó közönséggel!  ezúton is köszi Levesnek a szervezésben nyújtott segítségért, szuper volt minden!





Trafik

szombaton az Úzgin Űver koncertezett nálunk szűkített félakusztik felállásban, ezer hála nekik, jó volt kicsit chillezni a pénteki tombola után:


a napokban ismét vendégül láthattunk egy olasz képzőművészt - Achille a lépcsőházat varázsolta el - sok szem többet lát!


Dani barátunk pedig színes házakat ajándékozott a háznak:



forgattunk westernfilm-jeleneteket Esztergom kies sikátoraiban és füstös csehóiban:

plakátterv

kedden pedig megajándékoztuk magunkat egy szabadnappal, és csapatépítő tréning jelszóval elmentünk a Getére kirándulni:



ma 3-tól 6-ig diavetítünk Pannival, 6-tól jógázunk Annával, aztán kicsit felkészülünk az utolsó és megismételhetetlen, meglepetésekkel teli hétvégére!

holnap napközben egy szuperizgalmasnak ígérkező cianotípia workshop várható Ivánnal - ez egy régi, ma már ritkán használt fotótechnikai eljárás, bővebben itt olvashattok róla. aki részt venne, kérjük, jelezze, hogy biztosan elég legyen az alapanyag!

délután - estefelé Páldi Zoli meg Tóth Ricsi jazzjoykodnak a Házban, gitárjaikon ücsörgős háttérzenét játszanak, a repertoárjuk ismert és kevéssé ismert dzsessz sztenderdekből és népdalfeldolgozásokból áll - szóval gyertek ücsörögni!

este pedig a Slam Ballet lép fel a boltív alatt:



szombaton megint lesz bolhapiac 11-től, este pedig a művésztelep zárásaként jammelünk, Bakai Marcival, Gyuszival, Jóvilágvanosokkal, és bárkivel, aki beszállna! hangszert hozzatok!

nézzétek meg néha - néha a Forma Fesztivál honlapját is, folyamatosan frissülnek az infók, alakul a program, órijási hepöningnek ígérkezik! augusztus 27!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése