2011. augusztus 22., hétfő

búcsú (egy kicsit)

hahó Piknikék!
elég sok funjoykodás történt a legutóbbi poszt óta, mit ne mondjak, jól belehúztunk a végére!
először is itt egy régi tartozás, az Aris alkotásáról készült videó:


Manuel, mit is mondhatnánk - grazie mille!

az utolsó hétvége egyértelműen az örömzenélés jegyében telt, ennél jobban nem is zárhattuk volna ezt az egy hónapot... (aztán kiderült, hogy mégis...! :) )volt isteni Slamballet koncert:

könnyek között elbúcsúztattuk Benyust is, hogy egy hónapig messze földön, Indiában aknázza ki a temérdek funjoy - lehetőséget. persze szívem szerint még mindig azt mondanám: Bence, ne menj el!aztán, mivel elég nehezen tudtunk szabadulni a Háztól, rányomtunk még egy hetet...
voltunk pl. a hídon kígyót festeni:a buborékfújás projekt végülis sajnos elmaradt, de megcsináltuk minimál gerillacsoport akcióban, mint harcos ellenállók:
felengedtünk egy rendkívül akaratos wunschballont (kívánságlámpást), ami folyton a tetőnek akart ütközni, de a lényeg, hogy kívántunk a Pikniknek minden szépet és jót (biztos volt, aki magának kívánt, na de ennyi belefér, az energiák egyesülése azért biztos megtette a magáét és elértük a kívánatos amplitúdót):a mi-kutyánk-kölyke-projekt keretében megnéztük Paleszt, ahogy déjézik a diszkóban és még táncoltunk is vadul:
kétnaponta rendeztünk egy Misi-búcsúbulit, biztos ami biztos, az örök visszatérő funjoyharcos méltó megünneplésére - Misi, ne menj el!
a következő hétvégén, augusztus 5-én pedig megnyílt a művésztelep során készült alkotásokból összeállított kiállítás is!
végül, de nem utolsósorban rengeteg embernek szeretnénk köszönetet mondani, hogy a Piknik művésztelep létrejöhetett és olyan lett, amilyen:
Andráskó András
Andráskó Andrásné
Aris
Bakai Kristóf
Baranyovics Borisz
Gép Katalin
Gép Sári
Horváth Mihály
Jóvilágvan
Kirchhoff Kft.
Kovács Lehel
Kovács Viktor
Kroki papírbolt
Madarász Péter
Melocco Anna
Melocco János
Paál Anikó
Penny Rafferty
Rátkai Gergő
Schubert Volker
Szakács Rita
Szuharevszki Mihály
Tamási Diána
Tamási Mária
Turcsán István
Uliczki Anna
Varju Krisztián
Zámbori Dóra
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése